OBJAVITE

NOLIMITdoo

O nama

NO LIMIT TECHNOLOGY je registrovana 2001. godine sa namjerom da u grad i u okruženje u kome posluje donese nove ideje i zapadne informatičke standarde. Prvi smo pokrenuli Computer Shop u gradu, prodaju informatičke opreme na principu Cash and Carry, a iste godine i počeli sa prodajom, instalacijama i održavanjem računovodstvenog-knjigovodstvenog softwera, postižući zavidan uspjeh implementirajući ga u velikom broju firmu na teritoriji BiH.

 

Firma se razvijala u smjeru sistem integratora, što je praktično odmah i postala. Značajan iskorak je napravljen 2006. godine ulazeći u posao Internet providinga pružajući uslugu širokopojasnog pristupa Interenetu u vrijeme kada su veliki operateri imali samo DialUp pristup. Uslijedio je kontinuirani rast firme, pa se logično, na providing nadovezao posao kablovskog operatera, tako da smo u 2010. uveli kablovski Interent i televiziju i, opet kao prvi, digitalnu MMDS televiziju.

 

Godine 2015. uspješno smo prodali telekomunikacioni biznis kćerki firmi Telekoma Slovenije, ali nastavili da održavamo mrežu kao outsource za istu kompaniju, koja nam je trenutno i najbolji kupac.

 

Firma trenutno upošljava 11 stalno uposlenih radnika i u stalnoj smo potražnji za kvalitetnim usposlenicima.
Trenutno u našem portfoliju imamo prodaju informatičke opreme na veliko i malo, proizvodnja i održavanje softvera, servis informatičke opreme, održavanje telekomunikacione opreme i intervencije kod korisnika usluga Telekoma Slovenije na teritoriji USK-a, računarske mreže…Dakle, široki dijapazon informatičkih rješenja i usluga.

d.o.o. NO LIMIT TECHNOLOGY, Sanski Most

Prijedorska bb

www.nolimit.ba

ž.r. 1610350010160016  i  3385402200845024

tel: 037 689 036, tel/fax: 037 695 027,

mob. 061 167 491

mail: zebir@nolimit.ba
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije